HTML

Kis Magyar Dekameron

Az Unió Film és a Litera közös projektje.

A LITERA SZERZŐI

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök.

Kapcsolat:

magyardekameron@gmail.com

litera@litera.hu

Utolsó kommentek

Friss topikok

2010.03.08. 14:33 magyardekameron

Najmányi László: A hormonkezelés - Ildikó esete

Címkék: najmányi lászló

Ildikó az egyik elegáns budapesti gyógyfürdő fodrász szalonját vezeti. Magas, éjfekete hajú, kék szemű, fiatal nő. Nyelvében, mellbimbóiban, köldökében és szeméremajkait átszúrva piercingeket visel. Bal hátsó combja belső oldalán ánuszára mutató tetovált nyíl, alatta gót stílusú betűkkel felirat: „SZABIÉ”. Szeret fekete bőrbe öltözni, nyakában nikkelezett szegecsekkel díszített kutyanyakörv. Férje, Szabolcs autóalkatrészekkel kereskedik az interneten. Szabolcs alkohol-, szex- és kokainfüggő. Ildikó vásárolja neki az anyagot az úszómestertől, éjszakánként pedig férje és barátai szex-rabszolgája. Pestkörnyéki villájukban Szabolcs gyakran rendez szadista orgiákat, ahol Ildikónak részeg, belőtt férfiakat kell szórakoztatnia, sokszor ájulásig. Egyszerre szereti és gyűlöli férjét és egyre nehezebben tűri a rendszeres, durva testi és lelki megaláztatásokat.

Egy különösen kegyetlen hétvégi orgia után Ildikó barátnőjéhez, a rúdtánc országos bajnok Patríciához fordul, aki a fodrász szalonnal szomszédos fitnesz klub tulajdonosa. Elmondja neki gyötrelmeit és tanácsot kér, mert szabadulni akar a teljes kiszolgáltatottságból. Patrícia összehozza Ildikót egy délszláv gyógyszercsempésszel, akitől Ildikó női hormont vásárol, nagy mennyiségben. Konzultál egy neves orvos-specialistával is, akinek azt hazudja, hogy nemi identitászavarban szenvedő öccse, Tibor melleket akar növeszteni. Tudni szeretné, milyen dózisokban tanácsos szedni a női hormont, hogy öccse lehetőleg elkerülje az esetleges mellékhatásokat.

Az orvos tanácsait követve Ildikó titokban adagolni kezdi férjének a hormont. Ételébe, italába keveri kis dózisokban, így a hatás olyan lassan mutatkozik, hogy mindig részeg és betépett férje hosszú ideig nem veszi észre a testén és pszichéjében bekövetkező változásokat. Szabolcs mellei növekedni kezdenek, hangja megmagasodik, testszőrzete elvékonyodik, megritkul. Egyre ritkábban kell borotválkoznia, és Ildikó iránti szexuális érdeklődése is lanyhul. Korábban mindig logikát követelve, számokkal, vélt, vagy valós tényekkel, elméleteket gyártva érvelt a házastársi viták során, most az érzéseire hivatkozik, memóriája egyre szelektívebb, és ha felesége ellentmond, zokogni kezd.

Körülbelül egy évvel a hormonkezelés megkezdése után Szabolcs tudatára ébred, hogy valami történik vele. Orvosai diagnosztizálják a női hormonok feltűnően magas arányú jelenlétét szervezetében, de túltengésük okát nem tudják feltárni. A női hormonok hatását férfihormonok beinjekciózásával próbálják kompenzálni, de szív- és gyomorpanaszok jelentkeznek a páciensnél, ezért mell eltávolító műtétet és életmód változtatást javasolva feladják a kezelést.

Szabolcs ragaszkodik egyre növekvő kebleihez, és életmódján sem hajlandó változtatni. Mély depresszióba zuhan, még inkább a kokainba és alkoholba menekül. Mentálisan szétesik, képtelen kereskedelmi tevékenységét folytatni. Napokat, heteket alszik át, nem rendez többé orgiákat. Üzleti partnerei, vásárlói elhagyják, alkalmazottait nem tudja fizetni. Vagyonának maradéka egy rossz tőzsdei döntés nyomán úszik el. Egyre inkább Ildikó támogatására szorul, anyagilag és lelkileg egyaránt. Ildikó ellátja itallal, kokainnal, társasággal, és ügyesen folytatja a hormonkezelést. Szabolcs változása nyugodt örömmel tölti el. Lassan kipiheni magát, testi és lelki sebei meggyógyulnak. Férje félelmeivel és kétségeivel hozzá fordul, ő pedig türelmesen hallgatja, simogatja, nyugtatgatja, aztán a következő pohár borral, a következő tányér levessel beadja neki a hormont.

A kezelés megkezdése után két évvel Szabolcs testén és pszichéjében már a női nemi jellegek dominálnak. Ildikó tanácsára melltartót visel. Azt álmodja, hogy menstruál. Egy este magához kéreti utolsó megmaradt testőrét, Kevint. Isznak, kokaint szippantanak. Aztán Szabolcs levetkőzik, az asztalra fekszik, és arra kéri Kevint, hogy kötözze össze, tömje be a száját, korbácsolja meg, végül análisan penetrálja, ahogy azt korábban Ildikóval tették.

Az eset után Szabolcs már kizárólag női ruhákat visel, amelyeket Ildikó segítségével vásárol belvárosi butikokban. Elhatározza, hogy eltávolíttatja péniszét, és műtéttel női nemi szervet konstruáltat magának. Ildikó vállalja a műtétek költségeit és odaadóan ápolja lábadozó férjét. A hormonkezelést néhány hét szünet után újrakezdi. Szabolcsot akkorra már kizárólag körömlakkjának színe és Lisa Minelli dalai érdeklik. Ildikó számlájára flitterekkel hímzett estélyi ruhákat rendel, hamis ékszereket, magas sarkú cipőket, boákat, kalapokat, parókákat, csipke kesztyűket, stólákat, drága kozmetikumokat. Meleg bárokat kezd látogatni testőrből lett szeretője, Kevin társaságában. Előadóművészettel kísérletezik. Néha felengedik a bárok színpadára, ahol Lisa Minelli és Whitney Houston számaira playbackel, UV fényben. Nem bánja, ha kifütyülik.

Ildikó fokozatosan megvonja férjétől a pénzt, az italt, a kokaint – és, ami Szabolcsnak a legfontosabb: a lelki támogatást. Nem hallgatja meg többé pletykáit és panaszait. Ezután gondoskodjon magáról, mondja neki. Elválik férjétől. Vagyonmegosztási pert indít ellene. Elnyeri tőle a bútorokat, a házat, az autót. Az utcára teszi. Amikor utoljára látja férjét, Szabolcs – akit már Szamantának hívnak – a játékgépen fekszik egy S&M bárban, szoknyája felhúzva, tangája letolva, ánuszában sörösüveg. Kevin nadrágszíjjal veri és a bár tulajdonosa a szájába vizel. Boldognak látszik, aminek a volt feleség örül, mert még mindig szereti férjét. Ildikó megveszi Patrícia fitnesz klubját és összeköltöznek. Közös gyermek örökbefogadását tervezik. Télen az Alpokban síelnek. Nyaranta vitorláznak az Adrián. Ildikó rúdtánc leckéket vesz Patríciától, és televíziós lelki tanácsadó szolgálatot indít, szerelemfüggő nők számára.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyardekameron.blog.hu/api/trackback/id/tr141819011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárkányölő György 2010.03.09. 15:16:09

Gratulálok, kár, hogy ez nálunk nem fog beférni a köztívíbe! Minimum nagy játékfilmes megoldásokért kiált!
süti beállítások módosítása