HTML

Kis Magyar Dekameron

Az Unió Film és a Litera közös projektje.

A LITERA SZERZŐI

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök.

Kapcsolat:

magyardekameron@gmail.com

litera@litera.hu

Utolsó kommentek

Friss topikok

2010.03.16. 18:30 magyardekameron

Alexander: Testvéremként szerettelek, de ennek mától vége…

Címkék: alexander

Judit (24, végzős bölcsész, párkapcsolati szakértő), és féltestvére István (23, áruházi eladó) a teraszról integettek apjuknak, Zoltánnak (42, zeneszerző) és nejének, Katinak (41, háztartásbeli). A Mercedes lassan gördült a kavicsos úton, el az úszómedence mellett, ki az utcára. A kelő nap még megvillant a távozó jármű ablakán, mielőtt az autó eltűnt a fiatalok szeme elől.

Kevés közös volt bennük, de egy biztosan: gondjuk volt a partnerkapcsolattal. Pontosabban annak hiányával. Egymást nagyon jól megértették, sokat beszélgettek a témáról. Elhatározták, saját párkapcsolati klubot hoznak létre, illetve kurzusokat tartanak, míg betoppan életükbe a nagy Ő. Judit megalkotta a tematikát, István pedig meghirdette az interneten. Tudván, hogy az „öregek” - helyrehozandó saját megromlott kapcsolatukat - elutaznak, az első találkozót erre a hétvégére szervezték. Hatan jöttek össze. A háziakon kívül Béla (27, vállalkozó), Helga (20, diák), Lili (29, köztisztviselő) és Norbi (32, középvezető).

Egy rövid bemutatkozó kör után Judit ismertette a tervezett programot. Ekkor kisebb vita keletkezett; a lányok több hangsúlyt szerettek volna fektetni a beszélgetésekre, az emberi és párkapcsolatok lélektanára, míg a fiúk gyakorlatiasabb dolgokkal töltöttek volna több időt, mint a masszázs és hasonlók.

Természetesen elsőnek a lányok akarata érvényesült. Judit vitaindítónak a szeretetről és a szerelemről beszélt. Arról, hogy életünk és időnk túl értékes ahhoz, hogy küzdelemnek éljük meg, és egymással harcoljunk, ahelyett, hogy élveznénk minden pillanatát. Aztán a tantra került szóba, majd első gyakorlatként mindenkinek meg kellett ölelnie a többieket.

Az egész társaság elég nyitott volt, jól viszonyult a többiekhez, persze mindenki kiválasztotta magában, ki a legszimpatikusabb számára. Judit Bélát szemelte ki, István Lilit, Norbinak Judit, Helgának István tetszett meg. Béla? Nos, igen, ő is Istvánt választotta volna. Lili Judithoz vonzódott leginkább. Viszonzott érdeklődés hiányában ezeket az érzelmeket mind a hatan elfojtották és igyekeztek felkelteni a kiválasztott figyelmét, illetve a vélt ellenfelet finoman háttérbe szorítani.

Így nem volt meglepő, hogy a társaság tagjai jót élcelődtek egymáson, és önironikus megjegyzésekkel mulattatták egymást.

A hangulat egyre fokozódott. Az erotika végig ott lógott a levegőben. Kézzelfogható közelségbe akkor került igazán, amikor jött a feladat: meséljék el egy erotikus vágyálmukat. Sokat nem kellett gondolkodni, úgy tűnt, mindenkinek van azonnal elővehető, megvalósításra váró álma. Lelki szemeik előtt izgatóbbnál izgatóbb jelenetek játszódtak le. Elsőnek Norbi mesélt egy nyári Balaton-parti éjszakáról; a holdfényben pancsolnak és ölelkeznek a vízben kedvesével, majd két összecipzárazott hálózsákban bújnak össze a stégen.

Helga merész álommal rukkolt elő. Budapesti városnéző hajón van partnerével. A nyitott felső szinten utaznak, gyönyörködve a város szépségeiben. Ám hamarosan inkább egymás szépségeinek szentelik figyelmüket, alig törődve azzal, hogy a partról, esetleg a hidakról, vagy egy sétarepülőről valaki megláthatja őket.

Ezután Lili kért szót.

- Meleg nyári nap van. Hatan vagyunk egy villa kertjében. Erotikáról beszélgetünk. Elönt a forróság. Nagyon. Mindenem nedves. Ledobom magamról a ruhám, beleugrom a medencébe, a többiek vidám kiáltásokkal követnek. A vízre fekszem. Lebegek. Szemem lehunyom. Testemen egy érintést érzek. Aztán többet. Mintha tíz kéz simogatna, minden oldalról. Elmerülnék, de valaki megtart. Elengedem magam. Átadom testem a simogatások élvezetének. Mindenütt simogatnak. Mindenütt. Addig simogatnak, míg az élvezet egész testem átjárja és az extázistól kitörő sikolyaim elcsendesednek. Világos?!

Elbeszélését tett követte. Ledobta ruháit, s belecsobbant a vízbe. A többiek cinkosan bólintottak, majd vidám kiáltásokkal követték a lányt.

Lili álma éppen beteljesedett, amikor a közeledő Mercedes hangját meghallották. Az ősök felmérték a helyzetet. Egy üdvözlő intés után szó nélkül tűntek el a házban. Judit kimászott a medencéből és utánuk ment. Helga egy törülközőben követte.

Kiderült, Zoltánék azért tértek vissza, mert pillanatok alatt összevesztek. Talán el is válnak. Judit elmondta, milyen célból vannak itt a többiek. Kati javasolta Zoltánnak, hogy csatlakozzanak ők is a társasághoz. Rájuk fér, s így nem teszik tönkre a kezdeményezést. Judit különben is szakértő, akire eddig is érdemes lett volna hallgatniuk. Zoltán vonakodott, de Helga kézen fogta, s kivezette a medencéhez.

Ebéd után egy páros gyakorlattal folytatták „A jó párkapcsolat egyik alappillére a bizalom” szlogen jegyében. Lili Bélával, Judit Istvánnal, Norbi Katival, Helga pedig Zoltánnal került párba. A négy pár félrevonult.

Béla arról beszélt Lilinek, milyen nehéz helyzetben van a melegek megkülönböztetése miatt. Ha van is partnere, fél nyilvánosan együtt élni vele. Lili elmondta, leszbikusként hasonló dilemmája van, mindamellett szeretne egy gyermeket. Talán együtt kitalálnak valamit.

Judit és István arról beszélgettek, hogy a nekik tetsző partnereknél nincs esélyük. Sokkal jobb lenne, ha testvéri viszony helyett partneri viszonyban lehetnének.

Kati arról beszélt Norbinak, hogy Zoltánnal régen szeretkeztek. Norbi élt a lehetőséggel.

Zoltán arról beszélt Helgának, hogy Katival régen szeretkeztek. Helga felajánlotta a lehetőséget. Később elmondta Zoltánnak, hogy nem ismerte az apját, talán ezért vonzódik az érettebb férfiakhoz. Zoltán elgondolkodott. Elővett fiókjából egy régi levelet, s átvitte Juditnak, majd távozott.

A levelet Judit anyja írta, aki a szüléskor meghalt.

„Kedves Zolim!

Csodálatos heteket töltöttünk együtt. Nagy kár, hogy nem találkoztunk hamarabb. Nincs erőm Neked elmondani, ezért írok. Két hónapos terhes vagyok. Még azelőtt történt, hogy Veled találkoztunk. Az apjáról nem sokat tudok, de a babát elvetetni nem fogom. Nagyon szeretlek. A.”

Judit István karjaiba borult. Megtörténhetett, amire legbelül gyermekkoruk óta vágytak.

 

Vége az első napnak.

 

Budapest, 2010. 03. 12.

 

Alexander

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyardekameron.blog.hu/api/trackback/id/tr341844846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása