HTML

Kis Magyar Dekameron

Az Unió Film és a Litera közös projektje.

A LITERA SZERZŐI

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök.

Kapcsolat:

magyardekameron@gmail.com

litera@litera.hu

Utolsó kommentek

Friss topikok

2010.03.16. 18:18 magyardekameron

Hamana Zsolt: Budapest Görlz

Címkék: hamana zsolt

Egy fiatal nő, hívjuk Orsinak és egy fiatal férfi, legyen mondjuk Pisti, félmeztelenül csókolózik a fürdőszobában. Beszélgetnek, simogatják egymást, még vizesek. A fiú hol szemrehányasokat tesz barátnőjének, hol kérleli, hogy foglalkozzon vele többet, de a lánynak terhes a beszélgetés. Orsinak egy nonfiguratív tetoválás van a derekán. A fürdőszoba ajtó előtt a férfi öccse, János leskelődik. Amikor érzi, hogy nyílik az ajtó, visszasiet a nappaliba és folytatja a tv-zést. A lakás három embernek kicsi, két testvérnek ideális, de két idegennek már túl sok benne a közösségi tér.

A pár kijön a fürdőből, bemennek a szobájukba, a kanapén ülő János a lányt bámulja. A bátyja jön ki előbb a szobából és mellé ül a kanapéra. Az idősebb testvér nagyobb és erősebb, mint öccse, nagyjából 5 év van közöttük, de még egyikük sincs harminc éves. Beszélgetnek, közben a lány is kijön, a haját szárítja. A báty jelzi, hogy tud az öccse leskelődéséről és cikizni kezdi Jánost miatta.

Később mindhárman vacsoráznak, a lány a fiúk unszolására az új munkájáról mesél, hogy milyen volt az első hónap, és mennyire örül, hogy az egyetem mellett kereshet egy kis pénzt, ráadásul otthoni munkával, kötetlen munkaidőben. A báty nem örül és szkeptikus. Egy birtokló típusú férfi, éppen az ellentéte az öccsének, aki kedvesen beszél és bátorítja a lányt, hogy jó döntést hozott, amikor munkát vállalt. Az internetes tapasztalat jól mutat majd az önéletrajzban.

Vacsora után a két fiú a konyhában pakol. A fiatalabb pénzt kér az idősebbtől, mert este házibuliba megy. Kap valamennyit, az idősebb továbbra is lekezelően viselkedik vele. Érezteti, hogy ő a főnök, Jánost rábízták a szülők, és az öccse egyébként sem több egy számítógépező kis gyökérnél, aki ha csajokról van szó, csak kukkolni tud.

János indulása előtt a fiú és a lány az előszobában vannak. János éppen öltözködik, a lányon rövidnadrág és póló van, a fiú benyálazza az ujját és megpróbálja lesikálni a tetoválást a lány derekáról, de az nem jön le. Összenevetnek, egymásra hangolódva beszélgetnek. A fiú végül elmegy.

Az öcs az utcán sétál, már sötétedik, egy darabig egyedül van, majd találkozik a haverjaival, hangoskodnak, hülyéskednek.

A társaság bemegy egy boltba piát venni. A fiú felfigyel egy lányra. Lopva nézi, majd a fiú barátai harsányan, falkában próbálnak ismerkedni, a lány nem fogadja a közeledést, majd a szintén hangoskodva reagáló barátnőivel kimegy a boltból.

A fiatalok már a házibuliban vannak. A fiúk sztoriznak és piálnak a konyhában. János kárára is poénkodnak, hogy elszalasztotta azt a lányt a boltban. De a fiú az életben nem annyira megadó, mint otthon a bátyjával szemben, sőt szinte másolja a viselkedését. Elmesél egy pikáns történetet, amivel osztatlan sikert arat. A fiúk közötti hierarchiában magasra kerül.

Később az öcs a mobilján mutogatja annak a haverjának az új csajáról készült képeket a fürdőszobában, aki szívatni akarta a boltos lánnyal. A fotókon Orsi szerepel. Ő úgy mesél róla, mint a szeretőjéről, akit a bátyja révén ismert meg. Idősebb nőként írja le, ami jó pont.

Visszamennek a buliba, berúgnak, jól érzik magukat, verekszenek, ugrálnak, rombolnak, kicsit elveszítik a lábuk alól a talajt.

A buliban később a fiú találkozik a lánnyal a boltból. Utána együtt táncolnak, és úgy viselkednek, mint akik éppen összejönnek.

Néhány óra múlva János követi a fürdőszobába a lányt. A lány a sminkjét igazgatja, valószínűleg túl sokat ivott. Alig beszélnek, bezárják az ajtót, csókolóznak és végül lefekszenek egymással. János fejében az aktus közben a bátyja nője jár.

Hajnalban a fiú és a lány az utcán sétálnak, hazafelé tartanak, az egyik utca sarkán csókolóznak, majd két ellentétes irányban indulnak haza.

János hazaér, bemegy a lakásba, és hányni kezd a wc-n. Kijön a mosdóból, bemegy a fürdőbe, megmosná az arcát, de a bátyja barátnője meglepi hátulról. A fiú először megijed, majd flörtölni kezdenek. Jó hangulatban beszélgetnek, a fiú simogatni kezdi a lány fenekét, majd meg akarja csókolni. Orsi félig benne van a dologban, majd kijelenti, hogy köztük soha nem lehet kapcsolat, mert a fiú bátyjáé az elsőbbség.

János aludni megy, de egy kis idő múlva Orsi is bejön a szobába, kezében az ágyneműjével, de nem történik semmi, csak alszanak.

A fiú délelőtt felébred, Orsi már nincs a szobájában, gyanús, hogy nem is volt. Az ágyneműje eltűnt, és úgy tűnik, az ágyban is csak egy ember aludt. Hallja, hogy a nappaliban szól a tv, felöltözik és kimegy.

Pisti és János a televízió előtt ülnek, az idősebb fiú reggelizik, János vizet iszik. A tegnap estéről beszélgetnek, Pisti barátnőjéről áradozik, hogy milyen vadmacska az ágyban, részletesen mesél élményeiről és szívatja Jánost, hogy képtelen magának nőt szerezni. Az öcs nem mesél éjszakai hódításáról, jobban érdekli, hogy hova lett a lány. Kiderül, hogy Orsi reggel hazament, mert vasárnap dolgoznia kell.

János vár néhány órát, amíg bátyja lefekszik aludni, majd a szobájába megy és bekapcsolja a számítógépet. Internetezik, beüti a Google-ba, hogy „budapest girls”, rámegy egy oldalra, belép a jelszavával és kiválaszt egy lányt.

A számítógép képernyőjén megjelenik Orsi. Jánost visszatérő látogatóként üdvözli a lány. Csetelnek, először általános dolgokról, majd megállapodnak, hogy mit kér a fiú. János azt szeretné, ha Orsi a hasára feküdne, és úgy állítaná be a kamerát, hogy csak a feneke és a tetoválása látszódjon. A lány beleegyezik. Közösen maszturbálnak.

Már esteledik, János és Pisti a kanapén ülnek, nézik a tv-t. A fiatalabb fiú sms-t kap, valaki találkozóra hívja. Felöltözik, lesétál a lépcsőházban, kimegy az utcára, szembejön vele Orsi, köszönnek egymásnak, váltanak néhány semmitmondó szót, majd a lány bemegy a bérházba. János továbbmegy, a sarkon találkozik a tegnap esti lánnyal és elindulnak valahova.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyardekameron.blog.hu/api/trackback/id/tr741844798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása