HTML

Kis Magyar Dekameron

Az Unió Film és a Litera közös projektje.

A LITERA SZERZŐI

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök.

Kapcsolat:

magyardekameron@gmail.com

litera@litera.hu

Utolsó kommentek

Friss topikok

2010.03.16. 19:32 magyardekameron

Neon Margit: Erotika a gyerekszobában

Címkék: neon margit

"Bőséges és igazán keserű tapasztalatai már régen megtanították arra, hogy minden közeledés, amely eleinte oly kellemes változatosságot hoz az életbe, s csak kedves, könnyű kalandnak ígérkezik, a tisztességes emberek számára hamar kellemetlen üggyé válik. De valahányszor újabb érdekes férfival került össze, ezek a tapasztalatok valahogy kicsúsztak az emlékezetéből, élni akart, és minden olyan egyszerűnek és szórakoztatónak látszott."

Így aztán, még harminckét évesen is szorgalmasan ismerkedtem, korra, nemre, nemzetiségre és következményekre való tekintet nélkül. Nyitottságom büntetéseit pedig alázattal viseltem.

26-ika. Romokban heverek Alessandro miatt. 27-ike vígasztalan, 28-án nem akarok több férfit látni. 29-én történhetett valami, mert poraiból feléledő griffmadárként születek újjá és gyönyörű ívet repülök be a Girls & Mathematics Dub me Some Techno Special Edition szikrázó egén. Röptemben pedig találkozom Filippel. Filip magas, izmos, gyönyörű flegma, haja féloldalt szilajon hátracsapva, ráadásul festőtanonc, egy igazi éhező művész – ennek a fajta éhezésnek pedig mifelénk erős a szexuális kisugárzása. Igen, tizenkilenc. Nem baj.

Fantasztikus egymásnak csapódás, most aztán már tényleg tele van a város szerelemmel, és bezúdul a világ a városba, Filip képében. Az éhező művész az csodálatos, az egyrészt sovány, másrészt van fantáziája, szedjük a lábunkat a lépcsőházban, ő pedig minden lépcsőfordulókban talál bennem valami érdekeset.

Alig várom, hogy együtt éhezzünk a festményei között és megnézhessem azokat a mártír bordákat.

Psszt! Nehogy meghallják!

Megtorpanok az utolsó lépcsőfokokon: kik? Ilyen hatalmas lángolás közepén nem kezdhetek el gondolkozni. De Filip ad rá időt: int, hogy maradjak ott, ahol vagyok, az ajtóra tapasztja a fülét, belép, valakivel vált pár szót, majd bezárja maga mögött az ajtót. A lépcsőház hideg fala egy pillanatra kijózanít. Aztán Filip egyszercsak kidugja a szép fejét, és int, hogy tiszta a levegő. Semmi sem fékezhet minket, a hő nem áll meg a testekben, átlépem a küszöböt, és a sorsunk el van döntve.

6 óra, időtlen, pehelypaplannal övezett eufória, lúdtollak orgiája 3 négyzetméteren, ez a találkozás nem az időben játszódik, van, akinek irgalmatlanul jól áll a meztelenség.

Lassan nyílik az ajtó. Résnyire nyitom a szemem. Filip gyorsan a fejemre húzza a takarót, hogy a belépő szülők ne vegyenek észre.

Belép egy szakállas férfi, kezében tálcán kakaó és nutellás kenyér. Mögötte mosolygós, kerek képű nő, friss fehérneműket hoz a szobába, beteszi a szekrénybe. Jó étvágyat kívánnak az ébredező gyermeknek, majd dolguk végeztével kimennek a szobából. Filip jó étvággyal megeszi a nutellás kenyeret, én még mindig a paplan alatt szűkölök. Előjöhetek, most már tiszta a levegő, igaz, a reggeli közben már elfogyott. Filip nutellás szájjal mosolyog rám. Jó reggelt kívánok. Itt az éhező művész. Lehámozom magamról az ágyneműt, felülök, körülnézek.

Körülöttem a szobában gyermekjátékok: játékautók, műanyag hajómodellek, egy bicikli a falnak támasztva, csipszes zacskó az ágy mellett, dobfelszerelés a sarokban, a cintányéron mosatlan zokni, poszterek a falon. Fiúszoba.

Filipre nézek. Mivel szépsége és önzősége lenyűgöz, összenyálazom. Most, hogy jól lakott, még egyzser, örömmel nekem esik. Aztán nem lehet már tovább húzni az éjszakát, Filip ölelése enged, majd teljesen megszűnik, lefejti a kezeimet a derekáról, kiszáll az ágyból.

Most jön csak az igazi szórakozás. A szülők elutaznak, Filipet megrészegíti a szabadság. Bulit akarnak. A barátok már délután ellepik a lakást. A konyhában főzni kezdenek, anyu engedélye nélkül, a nagyszobában füvet szívnak apu márványasztaláról. Kinyitják apu szivarosdobozát és szétbarmolnak pár szivart. Páran megpróbálnak beleszívni, de köhögni kezdenek. Filip elzárja a dobozt. Lassan érkeznek az esti vendégek is, a délutániak már részegek. A zongorán páran eljátsszák a Szamárindulót. Üvegből isszák a bort. Filip leveszi a polcról anyu dermatológiai szakkönyvét, és guggolva idéz belőle, a vendégek nevetnek körülötte. Törökülésben ülnek a szőnyegen, a bátrabb fiúk lányokhoz is szólhatnak. Jólnevelt nárciszok érdeklődnek, hogy nem túl különlegesek-e.

Az ajtófélfánál állok, kezemben egy pohár bor. Visszasírom a kokainos orgiákat.

Ezek mindjárt elkezdenek üvegezni. A sarokban páran pirospacsit játszanak. Egy fiú meghúzza a mellette ülő lány haját, a lány idétlenül vihog.

Filip baszik rám. Leköti a dermatológiai kézikönyv, a társasjátékok és a lerészegedett barátok, akik újabb és újabb anyagokat keresnek a hűtőben, amivel összedisznózhatják a legmélyebb lábast a konyhában.

Megint láttam egy szexisten élővilágát.

Hajnalban hazahajtok a részeg motorossal, aki Filipnél nagyvonalúan felajánlja a fuvart. Azt mondja, én vagyok ebben a buliban a királynő. Most látom csak: édes ez a szőke fickó. Legalábbis a háta, amibe kapaszkodom éppen, formás. Sisakunkon jégdarabok koppannak, az ülés szivaccsá ázik alattunk, ahogy a zuhogó esőben átrepesztünk a városon. Arcunkon a széltől nyál és könny folyik, amikor a hosszú út végén megállunk a házam előtt.

A részeg motoros kérdőn néz rám. Én kérdőn nézek a részeg motorosra. Más típus. De nem kevésbé vonzó. Állunk egymással szemben. De ma fegyelmezett leszek. Egyedül haza megyek.

Talán hiú ábránd volt, hogy a G-I Joe-k és Matchboxok között nekem is jut hely Filip polcán. Apu már kifizette a dobfelszerelést, lesz új biciklipumpa meg X-Boksz. És Filip, hogy kipihenhesse a vendéglátás fáradalmait, szülei jóvoltából most síelni utazott Svájcba. Még írt, hogy szeret, de legalábbis a barátai szerint jó a seggem. Visszaírtam, hogy, én is szerettem, de a hófúvásban már nem hallotta meg távolba vesző hangomat.

A 27-ike így elég vígasztalan. 28-án nem kelek fel. Nem szeretnék több fiút a közelemben. 29-én… 29-én a Kombinátban Freak Disco Attac for Children under 18, Special Edition. Addigra jól leszek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyardekameron.blog.hu/api/trackback/id/tr981845062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása