HTML

Kis Magyar Dekameron

Az Unió Film és a Litera közös projektje.

A LITERA SZERZŐI

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök.

Kapcsolat:

magyardekameron@gmail.com

litera@litera.hu

Utolsó kommentek

Friss topikok

2010.03.16. 15:09 magyardekameron

Szőcs Henriette: Piros tanga

Címkék: szőcs henriette

A franciaágyon feküdtek, a fiú fejét a nő mellére hajtotta. Az asszony karjával átölelte és ringatta, mint egy gyermeket. Pár perc múlva a nő nem bírta tovább, kiszabadította lábát a neccharisnyából, a szűk combfix hálónyomokat hagyott vastag combján. A fiú ujjával követte szeretője bőrén a rácsmintát, közben jövőjükről mesélt. Elveszi feleségül, odaköltözik hozzá Budára, s míg felesége dolgozik, ő addig lenyírja a füvet. Szívesen kertészkedik.

Az asszony megint elmagyarázta neki, három éve házassági szerződést kötöttek a férjével. Ha ő adja be a válópert, csak egy kis lakást kap és némi pénzt, a cégből semmit. Ha kiderül, hogy megcsalta az urát, még annyit sem. És nyugodt lehet, a férje mindent kiderít. Viszont az ura meg van győződve róla, felesége nem jön rá semmire, mivel aláírt egy záradékot, ha őt kapja a nő hűtlenségen, a vagyon felét viheti. Persze ez nem azt jelenti, hogy a férjének nincs senkije. Őhozzá már évek óta nem nyúlt, pedig régen naponta többször szeretkeztek, egyszer még az irodában, az íróasztalon is, majdnem rajtakapta őket egy ügyfél. A férfi biztosan nem fogadott cölibátust. Régen a géemkában mindent együtt csináltak, abból lett aztán a mostani nagyvállalat, ahova ő nem teheti be a lábát. Vezesse csak a háztartást, győzködte a nőt a férj, ha kell valami, hívja fel a titkárnőjét. A fiú ellenkezett, a pénz nem számít, nem kell nekik semmi, tessék, az ő kis lyuk lakásában is milyen jól megvannak.

A nő elérzékenyült. Újból szeretkeztek, az ócska, plüss ágy nyikorgott, minden mozdulatuknál nekiütődött a falnak. A szomszéd a szeretkezés ütemére verte a plafont. A nő ráeszmélt, mennyire késő van, a dugóban egy órába is beletelik, míg átér a város másik végére. Sietve kiválogatta a szanaszét heverő ruhakupacokból a sajátját, míg a fiú a fürdőszobában mosakodott, belecsúsztatta az asztalon heverő csekkeket a táskájába. Az ösztöndíjból meg a szórólapozásból nehéz a rezsit kigazdálkodni. Majd feladja őket, és legközelebb visszahozza a szelvényeket.

Nehezen tudtak elszakadni egymástól, a fiú meztelenül ácsorgott a küszöbön, a nő igyekezett rácsukni az ajtót, nehogy meglássa őket valaki a lépcsőházban. A fiú könyörgött, legalább utazzanak el néhány napra. A nő szerint férje már legutóbb is morgott, ugyan mit kell kipihennie a wellness-hétvégén a barátnőivel, azt a kis főzőcskézést, ingvasalást vagy a macskapesztrálást? Egyelőre nem fog menni.

A nő dugóban araszolt fel a hegyre, gondolatai állandóan szeretője körül forogtak. Meglátta a postát, mellette a kínai üzletet. Hirtelen rájött a megoldásra. Ha hiába kutat férje hűtlensége után, majd gyárt bizonyítékot. Leparkolt a bolt előtt. Az eladók bambán bámulták a ritka kuncsaftot. Nem tartoztak törzsvevőik közé a budai úriasszonyok. A pénztáros a piros tanga blokkolása közben megjegyezte, szerinte válasszon a hölgy egy számmal nagyobbat, mert ők nem cserélhetik vissza, ha szorít. A nő zavartan valami unokahúgot emlegetett, neki veszi ajándékba.

Otthon lecserélte francia alsóját a tangára. Óvatosan húzta fel, nehogy elszakadjon valahol. Bár a férje türelmetlenségében leszaggathatta a szeretőjéről. Pokolian vágta a szűk holmi, a nő elhatározta, marad a hagyományos fazonoknál. Két óra múlva nem bírta tovább, levette. Lehetne viseletesebb a bugyi, de megteszi, már nem nejlonszaga van, megszagolta.

Este férje fáradtan érkezett, rövid üzleti úton járt az értékesítési osztály vezetőjével, fontos vevőket látogattak meg. Kis bőröndjét a franciaágy tetejére hajította, majd elvonult a fürdőbe zuhanyozni. A nő kipakolta a szennyest, a férfi zakóját egy vállfára akasztotta. Gyorsan beledugta a bugyit a zsebébe. Mikor férje egy törülközőbe csavarva, vizes hajjal belépett a hálóba, az asszony higgadt hangon azt javasolta neki, kezdjen el gingkót szedni. Akkor talán nem felejti szeretője tangáját a zsebében. A férfi döbbenten meredt a zakóból kikandikáló piros rongydarabra, majd összefüggéstelenül ordítozott egy darabig, igavonó férjekről meg klimaxoló, ráérő tyúkokról. Bement a WC-be és bevágta az ajtót. Felesége a gardróbba lopódzott, a vékony gipszkarton falon keresztül hallotta, amint férje számon kéri valakin, miért rejtette bugyiját a zakóba, hiszen már ezerszer megmondta neki, nem fogja elvenni, sőt, holnap első dolga lesz kirúgatni a vállalattól. A másik magyarázkodhatott, mert a férfi ezután percekig fejtegette, felesége kizárólag francia alsót hord, a Palmerstől, nem ilyen kínai gagyit. Végezetül lebutalibázta, és letette a telefont.

Lángoló arccal lépett ki a mosdóból, a vérnyomáscsökkentőjét kereste. A nő férje hosszas könyörgésre beleegyezett abba, hogy ne váljanak el. Azonban férje kárpótolja őt a megaláztatásért, havonta fizessen neki egy wellness-hétvégét. All inclusive. Az ügyvéd haladéktalanul módosítsa a házassági szerződést az új megállapodás szerint. A szállodafoglalást pedig másnap elintézi a férje asszisztense. Majd elszámolják tanulmányútként.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kismagyardekameron.blog.hu/api/trackback/id/tr121844163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piir (törölt) 2010.03.16. 15:49:20

jó, csak kevés, epizódszerű
süti beállítások módosítása